headerfoto

  

Nieuwsbrief december 2011.

In deze nieuwsbrief de volgende onderwerpen:

  • Inschrijving kampeerwandelweken Pieterpad en GR5 2012.
  • 18 december Rondwandeling in het Limburgs Heuvelland tussen Kunrade en Eys.
  • 20 t.m. 22 januari 2012 Wandelweekend Krijtlandpad en Voerstreek met overnachting in authentieke Zuidlimburgse herberg in Noorbeek.


Inschrijving kampeerwandelweken Pieterpad en GR5 2012
De inschrijvingen voor de kampeerwandelweken in 2012 over het Pieterpad en over de GR5 zijn inmiddels goed op gang gekomen. De wandelweken over de GR5 zitten zelfs al bijna vol. Vanaf 1 december is inschrijven ook mogelijk voor wandelaars die nog niet eerder aan onze kampeerwandelweken hebben deelgenomen.
Wil je zeker zijn van je deelname in 2012 schrijf je dan nu in via het inschrijfformulier op deze website.
Heb je eerst nog behoefte aan meer informatie, dan mag je ons altijd bellen (06 55875583) of mailen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.


18 december. Rondwandeling in het Limburgs Heuvelland
Na de mooie kustpadwandeling van Den Haag naar Katwijk op 20 november j.l hebben we nu al weer zin in de wandeling door de Zuidlimburgse heuvels tussen Kunrade en Eys op zondag 18 december a.s.
Een mooie gelegenheid voor belangstellenden voor de kampeerwandelweken om kennis te maken met ons en met oud-deelnemers aan de wandelweken.
Er kunnen nog een paar wandelaars mee! Meer informatie over deze wandeling vind je hier.


20 t.m. 22 januari 2012. Wandelweekend
 Krijtlandpad en Voerstreek met overnachting in authentieke Zuidlimburgse herberg in Noorbeek.
Van 20 t.m. 22 januari 2012 organiseren we een wandelweekend in het Zuidlimburgse Heuvelland en de Belgische Voerstreek. Prachtige wandelgebieden met mooie uitzichten, knusse dorpjes met mooie vakwerkboerderijtjes en gezellige eetcafeetjes om onderweg te pauzeren.
In dit hogere deel van Limburg ligt er vaak al een laagje sneeuw als het in de rest van Nederland nog net boven het vriespunt is. Misschien wordt het dan wel een mooie winterwandeling! 

We overnachten in de prachtige en authentieke herberg Onderschey in Noorbeek, op de grens van Nederland en België.
Deze herberg beschikt over 5 slaapkamers met elk 5 slaapplaatsen. De indeling maken we ter plekke. In de grote gezellige woonkamer is het goed toeven rondom de centrale open haard.
Klik op de foto om een kijkje te nemen op de website van herberg Onderschey.

Zoals Op Stoute Schoene wandelaars gewend zijn zorgen we ook dit weekend voor ontbijt, lunchpakket en een lekkere, voedzame warme avondmaaltijd. Een professionele keuken staat ons hiervoor ter beschikking.
Ook voor de drankjes wordt door ons gezorgd. 
Herberg Onderschey is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer vanaf NS Station Maastricht. Buslijn 57 naar Heerlen, uitstappen halte "Schey"
We delen dit weekend als volgt in:
Vrijdag 20 januari: ontvangst vanaf 19.00 uur, kennismaken, gezellige avond rond de open haard, indeling slaapkamers, overnachting.
Zaterdag 21 januari: ontbijt, lunchpakket maken, wandeling van + 22 km. door de Belgische Voerstreek, avondeten in herberg Onderschey, gezellige avond rond de open haard.
Zondag 22 januari: ontbijt, lunchpakket maken, wandeling van + 18 km. door het Limburgse Heuvelland over een deel van het Krijtlandpad, terugkeer in de herberg (+ 16.00 uur), naborrelen, afscheid en naar huis. 

De deelnamekosten voor dit geheel verzorgde weekend (excl. drankjes, tegen Op Stoute Schoenen prijzen) bedragen € 85,-.
Je kunt je inschrijven voor dit mooie wandelweekend door een email met je naam en mobiele tel.nr. te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en € 85,- over te maken op rekeningnummer 47 03 35 289 van Op Stoute Schoenen, Brunssum. 
Je inschrijving is definitief zodra wij de deelnamekosten hebben ontvangen. Je ontvangt dan van ons een bevestiging. Voor dit wandelweekend gelden de reis- en annuleringsafspraken zoals op onze website zijn vermeld.

Wij wensen iedereen al vast fijne feestdagen en we verheugen ons er op je te ontmoeten bij een van de wandelingen In het zuiden.

Wandelgroeten,
Leon