headerfoto

  

Nog 7 weken..

Juni 2009

Nog 7 weken en dan trekken 21 wandelaars hun stoute schoenen aan en beginnen in Pieterburen aan hun Pieterpad-avontuur. De meeste van hen lopen in één week 137 km. naar Coevorden. Een aantal van hen loopt daarna nog een tweede week van 129 km. naar Doetinchem. In week 2 sluiten ook weer een aantal nieuwe wandelaars aan.
Wij zijn druk bezig met alle voorbereidingen. 
                                                                            Klik op het artikel voor een vergroting

Campings aan de route zijn gereserveerd, kampeermaterialen zijn aangeschaft en we hebben een aantal lekkere en voedzame recepten bedacht voor de gezamenlijke maaltijden.
Alle deelnemers ontvangen binnenkort een uitvoerig informatiepakket.
Mede door het mooie artikel dat Wiel Beijer in april over ons schreef in "Dagblad De Limburger" is het aantal deelnemers snel gegroeid. Week 1 is inmiddels volgeboekt, maar in week 2 zijn nog plaatsen beschikbaar. Wil je dit jaar nog deelnemen aan week 2 (Coevorden – Doetinchem, 22-29 augustus) dan kunnen we je de garantie geven dat er volgend jaar zeker plaats voor je is in week 1, 3 en/of 4.

Wij kijken erg uit naar de aftrap van ons Op Stoute Schoenen initiatief, maar eerst gaat Leon nog twee weken de GR5 te lijf in de Vogezen en Jura. Daarover meer in de volgende nieuwsbrief.

Wandelgroeten van Ans en Leon
Op Stoute Schoenen