headerfoto

Overnachting

Overnachting

Voor de overnachting zoeken wij zoveel mogelijk kleine en rustige kampeerterreinen aan of dichtbij de route. Soms ligt de overnachtingplaats niet direct aan de route. In dat geval zul je een stukje om moeten lopen. Als de afstand tussen de route en de overnachtingplaats te groot is brengen of halen we je met ons busje of maak je gebruik van het openbaar vervoer. (Bij de prijs inbegrepen) 
Tijdens onze voorbereiding lukt het ons niet altijd om een camping aan of dichtbij de route te vinden. We overnachten dan op een scoutingterrein, een sportaccomodatie of in een weiland bij een boerderij. Douches en toiletten zijn altijd de minimaal aanwezige voorzieningen.
Niet altijd is er een (geschikte) camping op de volgende etappeplaats. In dat geval overnachten we een extra avond op dezelfde camping en brengen / halen we je met ons busje naar / van het eind- of beginpunt van de wandeletappe of maak je gebruik van het openbaar vervoer. (Bij de prijs inbegrepen).
Je overnacht in je eigen tentje dat wij samen met je overige bagage voor je vervoeren naar de volgende etappeplaats. Op deze overnachtingsplaats staat ook onze grote “Op stoute schoenen”-tent met zitbanken, stoelen en tafels. Je bent hier altijd welkom voor een kop koffie of een glas thee. Je kunt bij ons ook fris, een blikje bier of een fles wijn kopen.
Mochten we echt geen geschikte kampeerlocatie kunnen vinden dan overnachten we in een groepsaccomodatie, gite of refuge. Zie hiervoor de specifieke informatie bij de beschrijving van de wandelweken.