headerfoto

Routegidsen en -boekjes

Hoewel de GR5 goed gemarkeerd is, is het voor deelnemers aan de Op Stoute Schoenen wandelweken aan te bevelen om actuele wandel-gidsen van de GR5 aan te schaffen. Er zijn twee mogelijkheden:

Franstalige GR-topogidsen: Traversée du Massif des Vosges. Réf. 502, mei 2015. Nodig voor week 9 & 10.

La Grande Traversée du Jura... à pied. Réf. 512, editie 2017.
Nodig voor week 9 & 10 en week 11 & 12.

Deze gidsen zijn Franstalig, hebben gedetaillerde kaarten en geven behalve de routebeschrijving ook informatie over de bezienswaardigheden in de omgeving.
Gezien de vele routewijzigingen die de afgelopen jaren zijn doorgevoerd is het absoluut noodzakelijk om over de hierboven-genoemde actuele versies te beschikken. Oudere versies volstaan niet meer!
Te bestellen via de webwinkel van Grote Routepaden: www.groteroutepaden.be voor ongeveer € 18,- excl. verzendkosten.


Nederlandstalige GR5-routeboekjes van Mathie Hoenjet
:

Onze mee-wandelende cartograaf Mathie Hoenjet maakt routeboekjes die corresponderen met de wandelweken van Op Stoute Schoenen zoals we die vanaf de Luxemburgs-Franse grens hebben ingedeeld. Per twee weken heb je dus maar één boekje nodig! Behalve de GR5 zijn ook de overnachtingsplaatsen en aanlooproutes van en naar de GR5 opgenomen. De boekjes beschikken over gedetailleerde kaarten in kleur met ingetekende GR5-route, hoogteprofielen, GPS-coördinaten en een Nederlandstalige routebeschrijving. 

Week 9&10 Ribeauvillé - St- Hippolyte (€ 15,-)

Week 11&12 St-Hippolyte - Nyon (€ 15,-)

Behalve deze twee boekjes voor de Op Stoute Schoenen-wandelweken in 2017 zijn bij Mathie ook wandelboekjes van voorgaande trajecten te bestellen.
Ook in deze boekjes zijn de laatste routewijzigingen (2016 / 2017) opgenomen.

Week 3&4 Ouren - Sierck-les-Bains (€ 17,95)

Week 5&6 Sierck les Bains - Vic-sur-Seille (€ 17,95)

Week 7&8 Vic-sur-Seille - Ribeauvillé (€ 17,95)

De boekjes zijn te bestellen door een email te sturen naar  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  met vermelding van je naam en adres en voor welke weken je een boekje wilt hebben. De verzendkosten zijn € 3,12 voor één boekje en € 3,90 voor twee boekjes. Het totaalbedrag kun je overmaken op rekeningnummer NL74INGB0004293072 t.a.v. M. Hoenjet te Annen, met vermelding van de naam van het/de gewenste boekje(s).
De boekjes zijn ook te bestellen voor wandelaars die op eigen gelegenheid deze trajecten lopen.