headerfoto

Wandelen IN het zuiden 


Naast de “Op Stoute Schoenen” kampeerwandelweken NAAR het zuiden, organiseren wij ook regelmatig wandelingen IN het zuiden. Één- en meerdaagse wandelingen in kleine groepen. We lopen in binnen- en buitenland. We lopen zelf ook mee. Je zult medewandelaars, onmoeten, maar ook oud deelnemers aan de kampeerwandelweken. Misschien ontmoet je af en toe ook jezelf, want ook deze wandelingen zijn natuurlijk net een tikje uitdagender dan gewoonlijk. Dus trek je stoute schoenen aan, verleg je wandelgrenzen en loop een keer met ons mee.

Er kunnen telkens maar een beperkt aantal  wandelaars deelnemen.
Bij veel belangstelling organiseren we de wandeling gewoon nog een keer.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief dan ben je als eerste op de hoogte van de nieuwste wandelingen die we organiseren.

Zondag 29 januari 2017: Dagwandeling Den Bosch en omgeving

Wandeldatum: zondag 29 januari 2017
Afstand: 15 km.
Vertrekplaats: NS-station Den Bosch.
Verzamelen vanaf 10.30 uur. Vertrektijd: 10.45 uur. 
Aankomstplaats: NS-station Den Bosch.
Aankomsttijd: + 16.00 uur.
Groepsgrootte: minimaal 8, maximaal 25 deelnemers.
Deelnamekosten: € 0,-

Dit keer een bijzondere combinatie van stads- en natuurwandeling. Door de authentieke straatjes van Den Bosch, over het marktplein met het fraaie stadhuis en uiteraard langs de Sint-Janskathedraal, wandelen we de stad uit, de Bossche Broek (een moerasgebied) in. We wandelen daar over de dijk en hebben een prachtig uitzicht over de Dommel. Na de fraaie wandeling door het Sterrenbos en het rustieke kleinschalige landgoed De Pettelaar, wandelen we naar de Pettelaarse Schans. Hier pauzeren we voor de lunch. Vervolgens lopen we de stad weer in. Door het Zuiderpark, over de stadswallen, langs de Aa en het Citadel wandelen we terug naar het station. Maar voor we daar zijn komen we nog langs de bakker die ons verleidt met heerlijke Bossche Bollen.

Schrijf je in door ons een e-mail te sturen met vermelding van je naam, woonplaats en mobiele telefoonnummer. Geef ook aan of je met eigen of met openbaar vervoer komt. Stuur je e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Je ontvangt van ons een bevestiging.